Op de inhoud van deze pagina berust auteursrecht.

Onze diensten

Onze diensten

Passende antwoorden op uw

marketing vraagstukken

Branded content

Samen met u leggen wij uw verhaal vast en plaatsen dat in één of meerdere van onze magazines (print en digitaal). Branded content is een redactioneel artikel dat bestaat uit een spread (2 pagina’s) met tekst en fotografie. U kunt ervoor kiezen om één verhaal te brengen, maar u kunt ook uw boodschap in een serie verpakken. Met deze vorm van content marketing kunt u uw onderscheidend vermogen het best onder de aandacht van uw doelgroep brengen, waardoor uw merk met inhoud geladen wordt. Bovendien blijkt uit onderzoek van Readers Digest dat branded content een nog hogere impact heeft dan de traditionele vormen van adverteren.

Advertorial

Met een advertorial kunt u meer van uw boodschap kwijt dan in een advertentie. Een advertorial wordt door u zelf aangeleverd en kan tekst en beeld bevatten. Met deze vorm van contentmarketing werkt u aan uw merkbekendheid en tegelijkertijd geeft u wat meer van uw propositie prijs.

Advertenties

Door te adverteren bouwt u aan uw merkbekendheid. Al onze titels zijn marktleider in hun segment. Daardoor bent u ervan verzekerd dat u uw doelgroep bereikt.

Private label magazines en e-magazines

Meer en meer organisaties brengen zelf een magazine uit. Dit zijn bijvoorbeeld relatiemagazines of eenmalige magazines ter gelegenheid van een jubileum. De productie van deze magazines vereisen  discipline en kosten veel energie. Wij kunnen de productie van u overnemen: zo  brengen wij samen met u uw relatiemarketing  naar een hoger, professioneel niveau. Al onze private label  en e-magazines vindt u hier en hier.

Zin om met ons te sparren?

Ontdek de mogelijkheden van Hortipoint Media. Wij nodigen u graag uit om met ons te sparren onder het genot van een kop koffie of thee.